Reserveringsvoorwaarden

Kramen voor de zomerbeurs 2023 kunnen alleen via email gereserveerd worden: beurzen@losperros.nl.  Voor de winterbeurs in december reserveert u enkel en alleen in onze reserveringstool op onze website.

U kunt tot 1 week vóór de datum van de beurs opgeven maar vol is vol. Na ontvangst van de aanmelding en betaling is de reservering definitief.

LOS PERROS behoudt zich altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of annuleren. Reserveringen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Annuleren van een reservering kan tot 10 werkdagen voor aanvang beurs per mail of telefonisch. Het eventueel betaalde standgeld wordt zo spoedig mogelijk terug betaalt. Bij annulering binnen deze periode worden er kosten doorberekend aan de standhouder. Dit wordt per geval beoordeeld door de organisatie van de beurs. Bij afwezigheid op de beurs zonder annulering blijft het volledige standgeld verschuldigd.

Het doorverhuren van tafels of meters zonder toestemming van de organisatie is niet toegestaan.
De handel in illegale geluidsdragers is strafbaar gesteld als misdrijf in de Nederlandse Wet, het is daarom verboden om illegale compilatie cd’s, bootlegs en gekopieerde cd’s/dvd’s e.d. te koop aan te bieden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand en materiaal.

De standhouders die een hoekplaats hebben toegewezen, dienen de doorgang volledig vrij te houden.

Het bijzetten van tafels en dergelijke of het plaatsen van goederen in de wandelpaden is niet toegestaan.
De tafels verschillen van lengte, zijn 70- 80 cm breed en worden per strekkende meter verhuurd. Het is niet toegestaan om de tafels te verbreden en looppaden voor de bezoekers mogen niet versmald worden.

Op last van de brandweer moeten alle nooduitgangen te allen tijde vrij blijven. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden.

LOS PERROS is niet aansprakelijk voor beschadigingen of diefstal van uw goederen.
Door u in te schrijven voor de beurs, georganiseerd door LOS PERROS, gaat u onvoorwaardelijk akkoord met deze reserveringsvoorwaarden.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties graag een email naar, beurzen@losperros.nl

Voor dringende vragen:

Mark: +31653714058
Peter: +31644176040